VARNA BEAUTY STUDIO - varnabeautystudio.com

За нас — Варна Бюти Студио

VARNA BEAUTY STUDIO е едно специално място, създадено с много любов, вдъхновение и нестихващ труд, насочен към постоянно професионално усъвършенстване. Място, което превърнахме в дом на естетиката, а в продължение на 18 години изградихме и един друг дом – на съмишленици и неуморни спътници на красотата в лицето на нашия отдаден екип.
„Да обичаш красотата е вкус.

Да създаваш красота е изкуство.“ – Ралф Емерсън

Нашата мисия е да направим багрите на индивидуалната красота по-ярки, като приоритизираме вкусовете на нашите клиенти, както и последните тенденции в модата и козметиката, а същевременно и се грижим за опазването на околната среда.

ПО СТЪПКИТЕ НА VARNA BEAUTY STUDIO

 • 2004 г. – Пътешествието на красотата започва
  Създадохме VARNA BEAUTY STUDIO като част от първия франчайз салон на веригата „АРЛЕТ“ в град Варна. Безкрайният морски хоризонт бе границата, която си поставихме в стремежа да изградим бранд имидж, който да печели доверието на клиентите ни вече 17 години.
 • 2005 г. – Експанзия на хоризонтите
  С неуморни усилия и отдаденост към това, което правим, успехът почука на вратата и на втория салон, който отворихме на територията на морската столица. С площ от 200 кв. м. салонът бе оборудван с 5 фризьорски места, зона за маникюр и педикюр, козметично студио, масажен кабинет и кафе бар.
 • 2010 г. – VARNA BEAUTY STUDIO като независим бранд
  Започнахме да развиваме веригата салони за красота самостоятелно под името VARNA BEAUTY STUDIO, бележейки началото на следващото десетилие усърдна работа и усмихнати клиенти. Отворихме нов салон в гр. Обзор, а следващата година и трети в морския курорт Св. св. Констатин и Елена.
 •  2015 г. – Нова ера с Beautique
  Разширихме грижата за красотата, създавайки нов бутик за красота „Beautique“, който стана част от семейството на Fullmax Center, гр. Варна.
 • 2021 г. – Екосъобразен салон
  Грижливо изградихме „зелени“ навици при работата в нашите салони, част от които включват прилежно рециклиране, елиминиране на еднократните консумативи и въвеждане на продукти с биоразградими опаковки. Поехме мисията на „зелената диря“ присърце и сме решени да оставим след себе си една по-чиста и по-красива планета.