ВАРНА БЮТИ СТУДИО - varnabeautystudio.com

Кариери — Варна Бюти Студио

Кариери — Варна Бюти Студио

Вратите на VARNA BEAUTY STUDIO са винаги отворени да посрещнем нови таланти, които да се присъединят към нашия сплотен екип от посланици на красотата. Ние сме приветливи, опитни, еко-ориентирани, креативни, неуморни и с нетърпение очакваме нови съмишленици.

Професия “посланик на красотата”: фризьор или маникюрист

Ако желаеш да се развиваш творчески като ФРИЗЬОР или МАНИКЮРИСТ в стимулираща обстановка, която насърчава индивидуалния креативен подход и професионалното развитие с помощта на редовни обучения, сертификации и конкурси, то наш приоритет е да ти осигурим именно това.

Работата в нашите салони е динамична, мотивираща, удовлетворяваща и винаги изпълнена с приятни изненади. А тъй като не обичаме да ни е скучно, ние се стремим да поемаме все повече и нови предизвикателства в света на красотата, било то от креативен или технологичен аспект.

Възможности за професионално развитие във VARNA BEAUTY STUDIO

Професионалното усъвършенстване във VARNA BEAUTY STUDIO включва редовно участие в обучения, семинари и ежегодни колекции на Академия  Selena ES Professional Cosmetics, както и конкурси. Ние поощряваме развитието на нашите специалисти и им осигуряваме възможности за изява на техните таланти при всяка възможност.

Екосъобразен салон за красота

Грижата за красотата е също толкова важна за нас, колкото и грижата за природата. Ние вярваме, че двете са неразривно свързани, затова приехме няколко “зелени” политики за работа в нашите салони красота: разделно събиране на боклук, електронен график, дигитален подаръчен ваучер, енергоспестяващо осветление, работа с нова серия веган бои за коса и биоразградими опаковки, както и елиминиране употребата на еднократни консумативи и алуминиево фолио.

Ако и ти търсиш начини да допринесеш към опазването на околната среда, то работата при нас е една малка, но значима крачка в правилната посока. Тъй като салоните за красота като бизнес модел предвещават ежедневна консумация на всякакви материали, продукти и енергия, то нашата амбиция е да развиваме бизнеса по прогресивен, модерен и екосъобразен начин, оставяйки “зелена” диря след себе си, а не отпадък.

Стани част от нашата гилдия на посланици на красотата! Нека с общи усилия направим света по-красив.

Свържи се с нас на имейл varnabeauty@abv.bg, чрез съобщение на Facebook страницата ни или ни пиши във Viber – 0896662444

Продължавайки, вие се съгласявате с Общите условия на Varna Beauty Studio и потвърждавате, че сте прочели Политиката ни за поверителност.

За специални отстъпки, промоционални кодове и нови услуги се присъединете към нас като член на Varna Beauty Studio.