VARNA BEAUTY STUDIO - varnabeautystudio.com

Маникюр – летни тенденции за 2022 г.

Лятото потропва смело по вратата, подтиквайки ни да внесем доза пъстро настроение в маникюра си. Поддържаните нокти са целогодишен приоритет за всяка дама, но яркото лятно слънце ни вдъхновява да разнообразим цветовата палитра на маникюра и педикюра си. Ноктите, редом с прическата и ежедневния ни грим, са отражение на нашия вътрешен свят и именно затова е напълно естествено летните трепети да рефлектират върху свежите нюанси, които украсяват ръцете ни.

Време е да се откажем от всички лакове в кестеняво, тъмно синьо и празнично червено, складирайки ги за по-студените зимни месеци. Сега избираме: светло зелено, неоново жълто, пастелно розово и всякакви други цветове, които ни карат да се чувстваме “лятно”. Нежните тонове, морските дизайни и тропически плодове са вечно актуален избор за този сезон. Френският маникюр е класика, но не е задължително да е бял – можете да заложите на цветна лента, която несъмнено ще подчертае всяко лятно облекло.

Ето и някои от тазгодишните дизайни, които ни вдъхновяват да сме по-пъстри, по-смели и по-уверени в прегръдката на топлия юни месец.

Започваме с първото доказателство, че 2022 г. не се страхува от цветовете. Тази весела идея е олицетворение на дългоочакваното парти, което всяко лято предвещава. Освен това, свежата палитра от цветове е супер комбинативна, което я прави идеален спътник на всяка дреха.

Това пастелно омбре е перфектната комбинация между свеж летен полъх и щипка моден шик, подходящ за изискан следобеден коктейл. Този тип двутонен маникюр позволява да разчупиш палитрата и да не се ограничаваш само с един скучен цвят. Защото лятото е всичко друго, но не и скучно!

А както всеки ден се събуждаме с различно настроение, защо да не може и всеки нокът да отразява различна емоция?! Може – и именно това естетично предложение влиза в нашите топ летни фаворити, поради стилната си комбинативност и закачливата атмосфера, която създава. Този маникюр може да играе ролята, както на моден акцент в съчетание с монохромни или минималистични обекла, така и на основно “бижу” в цялостната ти визия.

Тази ярка комбинация от розово, жълто и червено направо носи аромата на бонбони със себе си. Свободолюбивият бриз на лятото ни позволява да излезем от рамката, а какъв по-добър начин от това да съчетаем различни мотиви, нюанси и форми в маникюра си?!

Експериментирането с различни визии също е ключова част от пълноценното изживяване на плажния сезон. Именно затова тази креативна идея в морско и небесно синьо в комбинация с огнено оранжево някак интуитивно отразява парливите слънчеви лъчи и многобройните дни, които ще прекараме на морския бряг.

Вдъхнови ли се от нашите пъстри предложения? Вратите на Varna Beauty Studio са отворени – нека обсъдим желаната ти визия заедно, за да посрещнеш лятото подобаващо и в крак с последните тенденции. Модната идентичност се гради внимателно и се крие в детайлите – макар че красивият маникюр далеч не е просто “детайл”.