ВАРНА БЮТИ СТУДИО - varnabeautystudio.com

Серия HOP – иновативна стъпка в уелнес грижата за косата

Серия HOP - иновативна стъпка в уелнес грижата за косата

Мисията на Varna Beauty Studio винаги се е фокусирала върху екосъобразния начин на работа и устойчиви практики в грижата за косата. Отговорността ни като бюти студио е не само да предлагаме разкрасителни процедури, а да създадем 360-градусово уелнес изживяване за нашите клиенти по един осъзнат начин. В унисон с тези ценности, ние обединяваме сили с новата козметична серия HOP на Montibello. С иновативни формули и широк набор от продукти, Montibello винаги приоритизират холистичната терапия за коса, а новата им серия не е изключение.

Защо избрахме HOP?

Заедно сме по-силни – правилните продукти в ръцете на нашите опитни посланици на красотата могат да превърнат най-семплата разкрасителна процедура в терапия за сетивата, което е и нашата ултимативна цел. Всички продукти от серията Hop са създадени с най-новите иновации в областта на козметиката за коса и се отличават с висока ефективност и качество. Формулите им съдържат активни съставки, които проникват в косъма и го подхранват отвътре. Това помага за възстановяване на увредената коса, подобряване на нейната структура и придаване на здравина и блясък.

Всеки продукт от серията HOP е уникален и готов да се бори срещу вечно изменящите се предизвикателствата в грижата за косата, но комбинативната сила на пълната гама от продукти е това, което удря право в десятката: от възстановяване и хидратация до защита и тонизиране на косата.

Иновативните формули в серията HOP

Серия HOP - иновативна стъпка в уелнес грижата за косата

Знаете ли кои са осемте признака на здрави коса и скалп? Ние ги знаем и обръщаме специално внимание на всеки един от тях: хидратация, подхранване, баланс, сила, защитен цвят, без наелектризиране, обем и блясък. С новата серия HOP нашата работа става по-лесна и по-приятна – формулите на продуктите са създадени чрез бионаука, на основата на водорасли, които насочват силите си към всеки един от осемте признака на здравата коса по един по-нежен и холистичен начин.

Продуктите комбинират напълно естествени и биоразградими аминокиселини и мастни киселини. А за максимална безопасност HOP се доверява на LAE® (Ethyl Lauroyl Arginate HCL) – консервант, използван главно в храните. В грижата за по-здрав скалп съставките не дразнят кожата, а напротив – почистват и имат възстановяващ ефект против стареене на скалпа, като осигурява на косата усещане за лекота.

Как продуктите HOP помагат за опазване на околната среда?

Серия HOP - иновативна стъпка в уелнес грижата за косата

HOP е иновативна, екосъобразна серия, която е създадена с мисъл за планетата, за да внесе изцяло холистични ритуали в салоните за красота.

  • Чисти веган формули, които не са тествани върху животни
  • Дерматологично тествани продукти
  • Изцяло рециклируема опаковка, чрез която спестяваме на природата 3 тона пластмаса
  • Без сулфати, без парабени и без минерални олиа
  • До 97% натурални съставки


Вдъхновени от новата серия на Montibello, ние също поемаме още една крачка към по-устойчиви и холистични практики в грижата за красотата. Заповядайте в нашите салони и подарете на косата си едно уелнес изживяване от ново поколение.

×

Продължавайки, вие се съгласявате с Общите условия на Varna Beauty Studio и потвърждавате, че сте прочели Политиката ни за поверителност.

За специални отстъпки, промоционални кодове и нови услуги се присъединете към нас като член на Varna Beauty Studio.