VARNA BEAUTY STUDIO - varnabeautystudio.com

Вие питате – фризьорите на „Варна Бюти Студио“ отговарят

Пълният списък с предлаганите от нас фризьорски услуги и техните цени можете да разгледате в сайта ни varnabeautystudio.com, както и във ФБ страницата ни – албум „Услуги и цени“.

Можете да си запишете час ОНЛАЙН чрез бутон „Резервирай сега“, който ще откриете в сайта ни varnabeautystudio.com, на ФБ страницата ни, в Google профила ни. Можете да ни пишете ЛС във ФБ страницата ни или да ни се обадите на телефони: 052608034, 0896662451.

Работим без почивен ден. От понеделник до петък от 9.30 до 20.00 часа, в неделя от 12.00 до 18.00 часа.

Най-често на адрес правим официални прически и грим. В този случай транспорта се осигурява/заплаща от клиента. Има възможност и други услуги да бъдат извършени на адрес. Пишете на ЛС във ФБ страницата на Varna Beauty Studio или на имейл: varnabeauty@abv.bg

Работим с DENUEE – иновативна боя на водна основа, изцяло с растителни компоненти, които не дразнят и не предизвикват алергии. Без миризма и вредни изпарения.

След консултация, ще направим тест за поносимост към продукта.

Възможно е за естествена коса. Заповядайте в салона за безплатна консултация. В зависимост от сегашния Ви цвят, ще предложим най-добрия вариант за промяна на цвета.

Покритието на упорити бели коси е едно от най-големите предизвикателства при боядисване. Ние сме преминали редица обучения по колористика и имаме богат опит. В допълнение на това предлагаме специална линия бои – Montibello Recover, които са предназначени за боядисване на упорити бели коси и гарантират качествено и дълготрайно покритие.

Когато ползваме почистващ тоник, крем и други продукти за лице, несъзнателно навлизаме в тази област и така боята се отмива по-бързо.

Това е изключително индивидуално, но в повечето случаи в рамките на месец, тъй като израства нова коса (корен). За красив и ярък цвят е добре косата да се матира между боядисванията.

Според честотата на миене на косата, но косата ще изглежда добре, ако се матира на всеки две седмици.

Да, можете да се боядисате. Ще подберем правилния нюанс и тон, както и съответната техника, за да изравним цвета и покрием белите коси.

Заповядайте за консултация в нашия салон!

Боядисването на косата в домашни условия спестява средства, но почти винаги резултатът е незадоволителен, а корекцията трудна. Постигането на желан цвят от фризьор става след прецизна диагностика и формули с комбинация от няколко бои и оксиданти.

Златното правило за красива коса е да се подстригва веднъж месечно. Така ще се запази формата на мъжките и късите дамски прически, а дългите коси ще се подмладят и ще изглеждат здрави. Преминаването към прическа с по-дълга коса също е съпроводено с редовно и внимателно подстригване, както и по-специални грижи – маски, терапии.

Косата никога не спира да расте, но ако е подложена на системно химическо и топлинно третиране тя се накъсва и не се забелезва разлика в дължината.

Причините са много – използване на неподходящи продукти за коса, често миене, неподходяща прическа и съответно често пипане на косата, хормонални проблеми и т.н. Ние препоръчваме серия за мазна коса и скалп Montibello Treat Balance Restore – шампоан и ампули, които почистват косата в дълбочина като премахва излишната мазнина или себум от косата. Регулират производството на себум. Почистват и нормализира баланса в косата дълготрайно.

Причините за косопада също са много – сезонен косопад, наследствен косопад, хормонални проблеми, прием на лекарства, диети, стрес. Ние предлагаме няколко серии продукти против косопад. Отлични резултати против наследствен косопад дава серията Montibello Treat Hair-Loss Chronos, която е с технология на стволови клетки. За косопад при мъже препоръчваме серията Farmavita Noir. A Farmavita Tricogen е интензивна тривалентна терапия за проблемен скалп и помага едновременно при пърхот и косопад.

Да, предлагаме тези услуги. Преди да запишем час е необходимо да направим диагностика и да преценим дали състоянието на косата отговаря на съответните предписания за услугите.

По време на бременността някои жени имат прекрасна коса, а други се оплакват от нея през цялото време. Хормоналните промени през бременността варират различно при всяка жена и съответно чувствителността на космените фоликули към тези промени също се променя. Нашата препоръка е по време на бременнност да се използват веган продуктите на Decode Zero и Denuee, които са с растителни съставки и противоалергични.

Нашите специалисти ще ви осигурят професионална консултация. Ще ви предложат качествени продукти от утвърдени марки, с които лесно и успешно ще запазите и удължите постигнатия в салона ефект.

Следвайте стриктно получените съвети. Изпълнявайте препоръчаните процедури, използвайки нашите продукти за домашна грижа. Защото само с общи усилия ще постигнем мечтаните от вас резултати!