ВАРНА БЮТИ СТУДИО - varnabeautystudio.com

Нашия екип

Pavlina Petrova

Павлина Петрова - собственик

Човекът зад салона, чиято амбиция е да превърне качествените услуги за красота в съвременно изкуство и лайфстайл без компромиси. Човекът е зад салона, но мисията й не остава задкулисна – тя осигурява най-висок клас продукти, организира редовни обучения на специалистите и въвежда технически иновации, спрямо най-новите тенденции. Стремежът към постоянно професионално развитие и неуморният труд, който влага в изграждането на хармонична работна среда, я правят успешен мениджър и вдъхновяващ посланик на красотата.

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio от 2010г., а опитът му в индустрията датира дори 5 години по-рано. С над 16 години професионален стаж, той е виртуоз в услугите на мъжки и дамски подстригвания, макар че мъжкият стайлинг си остава негов личен фаворит на фризьорския стол. Позитивното му отношение бързо превръща клиентите му в приятели, а сръчните му ръце го правят истински майстор на занаята.

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio от 2012г. Майстор на висококачествен маникюр и педикюр, красивите нокти са нейна страст и неоспоримо призвание. Със забележителна професионална педантичност, тя превръща ноктите в шикозен антураж за всяка дама. Талантите й се простират и до мениджмънта на салоните, в който тя е незаменим помощник.

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio от 2013г. Тя е не само майстор фризьор и колорист, а и естетически иноватор що се отнася до официални прически. Не пропуска възможност за професионално усъвършенстване, като участва във всички обучения, семинари и ежегодни колекции на Академия Селена ЕС. Креативен похват и завидна прецизност следват ръката й във всяко начинание – от прически и боядисване до бюти терапии – но нестихващата любов към косата правят таланта й неподражаем.

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio от 2012г. Упортито се грижи за професионалното си развитие като неотлъчен спътник в множество семинари, обучения и мастер класове. Трудолюбието й я прави:
• Победител във фризьорски конкурс Decode Styling Show 2017;
• Фризьор на годината 2018, избрана от Selena ES Professional Cosmetics;
• Експерт при работа с марката (за грижа за коса) Montibello след успешно завършено обучение в Барселона.
Творческият й заряд я издига в специалист колорист, готов да трансформира „познатото старо“ в свежо, иновативно и изящно стайлинг произведение.

Най-новият посланик на красотата в екипа на Varna Beauty Studio. Дългият й професионален опит като фризьор-стилист и обучител правят всяка бюти консултация с нея рецепта за гарантиран успех. Умението й да приложи креативен анализ спрямо всяка визия е ненадминато, а резултатът си е произведение на изкуството.

Ралица Жекова – гримьор

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio, Ралица е вълшебница с козметичната палитра, а цветовете на естетиката смело доминират четката й за грим. Класическа визия или модерен стил, тя преобразява всяка дама както за специални, така и за неформални поводи.
Запишете си час при Рали на телефон: + 359 89 666 2451

Василена Янчева – козметик, кинезитерапевт

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio от 2018. Нейният професионализъм , заедно с критичен козметичен анализ спрямо сутиацията на всеки клиент, гарантира препоръка единствено за правилните кожни процедури. Приоритет при изпълнението им са винаги реалистичните очаквания, а ентусиазмът на Василена за постигнатите резултати надминава дори този на клиента.
Запишете си час при Васи на телефон: + 359 89 912 3855

Калина Николова – козметик

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio в ролята на козметик, Калина има предизвикателната задача да се бори с всякакви кожни несъвършенства. Но по-важното е, че притежава оръжията да спечели козметичната битка, а именно – търпение, надходчивост и безспорен талант.
Запишете си час при Калина на телефон: + 359 89 912 3855

Нели Крайчева – масажист

Посланик на красотата в гилдията на Varna Beauty Studio от 2010г. Масажът, лечебен или релаксиращ, е енергийна дарба, а вълшебните ръце на Нели укрепват духа и тялото. Облекчаване на здравословни неразположения, уморени стави, а дори и лошо настроение, са част от терапевтичната атмосфера на масажното студио.
Запазете час при Нели на телефон: +359 88 840 8814

Тя има 22 години стаж като дамски фризьор. Майстор на всички видове подстригвания, колорист – специалист по най-съвременни и актуални техники на боядисване като балеаж, шатуш, air touch и др. Технолог за всички видове реконструкции на косата – студена реконструкция, ботокс, кератин, процедури Nanogold. Това са иновативни високоспециализирани процедури, подходящи за всички типове коси и се подбират според състоянието на косъма и желанието на клиента за мечтана коса.

Лариса е от Украйна и тепърва учи български, но много се старае, така че с малко повече търпение комуникацията с нея не е проблем.

×

Продължавайки, вие се съгласявате с Общите условия на Varna Beauty Studio и потвърждавате, че сте прочели Политиката ни за поверителност.

За специални отстъпки, промоционални кодове и нови услуги се присъединете към нас като член на Varna Beauty Studio.