VARNA BEAUTY STUDIO - varnabeautystudio.com

Тенденции в официалните прически – абитуриентски и булчински

прически абитуриентски булчински

Прически – абитуриентски и булчински

Лятото тихомълком дебне зад ъгъла, а променливият климат си играе с настроенията ни, сякаш подготвяйки ни за турбулентните емоции, които предстоят покрай дългоочакваните абитуриентски балове. Да не забравяме, че лятото е също и сезонът на сватбите – все официални поводи, чиято значимост ни кара усилено да прелистваме модните каталози в търсене на най-пленителната визия. В океана от бушуващи летни трепети, обаче, едно нещо е сигурно: всяко формално събитие, било то абитуриентски бал, или сватба, се нуждае от страхотна прическа.

Приоритизирайки стремежа да сме винаги в крак с последните тенденции, ето какво научихме за модните течения в света на прическите тази година. Натуралната визия се превръща във все по-популярно явление, а под “натурална” имаме предвид свободно падащите къдрици или нисък, небрежен кок – облик, който не претендира да е “официален”, но е красив в своята семплост. Този тип прически се вписват в бохемския (boho) стил и излъчват романтична нежност, прилягаща на всяка млада дама.

Прически в съчетание с френски плитки са вечно актуалната класика, която също ще си проправи път в тазгодишния летен подиум. Част от неоспоримата красота на френските плитки се крие в това, че са разнородни, комбинативни и подхождат, както на дълга, така и на по-къса коса. А ето и някои от нашите фаворити, с които се надяваме да те вдъхновим в случай че все още издирваш правилната визия.

Семпло-елегантен кок с плитки

Тази прическа цели да подчертае кичурите ти. Плитките могат да бъдат супер стегнати или небрежно отпуснати, в зависимост от предпочитанията, но във всеки случай, резултатът ще е семпло-елегантна прическа. Понякога ефектът се крие в детайлите.

Небрежен кок със странични акценти

Нежен кок, небрежно отпуснат, в комбинация с френска плитка е категоричен победител за всеки формален повод. Плитката може да се съчетае с тиара или самата тя да играе ролята на такава, а висящи, къдрави кичури отстрани са перфектният завършек на визията.

Прическа с къдрици, прибрани в кок

Тази прическа ни спечели от пръв поглед с визуалната илюзия, която създава: изглежда комплексна и обемна, но вглеждайки се по-внимателно, откриваме, че всъщност не е натруфена и помпозна. Трикът тук е да успееш да я задържиш пристегната, докато танцуваш на денсинга.

Полу-вдигната прическа с къдрици

Това, че поводът е официален, не означава, че не можеш да изпъкнеш с пуснати коси. Тази полу-вдигната прическа със свободно падащи къдрици е колкото изискана, толкова и закачлива. Идеална за коса с дължина до раменете и надолу, тази визия ще бъде завършена с няколко цветчета или перли за акцент.

Отключихме ли портата на въображението вече? Заповядай в салоните на Varna Beauty Studio, за да обсъдим заедно мечтаната ти визия. Всеки повод, който изисква стилистична намеса, е сериозен – именно такъв е и нашият подход към всичко, свързано с мода, красота и идентичност.

Продължавайки, вие се съгласявате с Общите условия на Varna Beauty Studio и потвърждавате, че сте прочели Политиката ни за поверителност.

За специални отстъпки, промоционални кодове и нови услуги се присъединете към нас като член на Varna Beauty Studio.