VARNA BEAUTY STUDIO - varnabeautystudio.com

Как да постигнем коледна визия: прически и маникюр

В противоречие с всеобщото схващане, че празниците са повод да качим няколко килограма, ние вярваме, че коледната атмосфера е вдъхновение да бъдем красиви и да експериментираме с визията си, затова в тази статия предлагаме алтернативна празнична естетика на трапезата.

Независимо дали работим в хоум-офис или не, всички все някога сме били виновни в излизане от бюти ритъм и постепенно навлизане в неглижирания облик на неизпилени нокти и набързо хваната коса в рошаво кокче.

Ето и нашата селекция от три типа прически и маникюр, които несъмнено ще ви вкарат в празнично настроение и ще очароват гостите на всяко коледно парти.

Плитка с коледни панделки

VARNA BEAUTY STUDIO

Всички знаем, че червено и зелено са брандираните коледни цветове, но трудно бихме се сетили да ги имплементираме във фризурата си. Две красиви плитки, тип риба кост, преплетени с цветни нишки, които финишират в панделка, правят тази прическа да изглежда като истински коледен подарък. А въпросът тук остава само един, а именно защо да не си го подарим.

Червен маникюр със снежинки

VARNA BEAUTY STUDIO

Класическият червен маникюр никога не остарява, а по това време на година направо “крещи” Коледа. Ако не сте готови за пълен сет ярко червена офанзива, просто изберете акцентен нокът и балансирайте с няколко бели снежинки, разпръснати по ръката.

Плитки с Рудолф рога

VARNA BEAUTY STUDIO

Тази двойка плитки, завършващи с празнична панделка, черпят вдъхновение директно от шейната на дядо Коледа. Акцентните рога, позлатени с брокат, са повод за завист от самия Рудолф, а прическата е подходяща, както за деца, така и за млади дами, готови да рискуват с тази дръзка визия.

Джинджърбред маникюр

VARNA BEAUTY STUDIO

Визията на този маникюр ни транспортира към коледната трапеза, изпълнена с джинджърбред сладки и близалки. Макар и мечтана, тази конкретна трапеза вещае висока кръвна захар, затова нека заложим на метафорична сладост, зашеметявайки всички с тези весели, розови нокти.

Прическа плитки в звезда

VARNA BEAUTY STUDIO

Тази разупчена, коледна прическа “намига” на Витлеемската звезда и няма как да остане незабелязана. Изглежда комплексна и преплетена, но плитките са класически и не е невъзможно да се направят в домашни условия. Най-обикновени червени ленти от плат могат да завършат звездата в панделка, за да й придадат истинския дух на Коледа.

Маникюр празнична украса

С вдъхновение от коледната елха, атмосферата, която този стилен маникюр носи, не може да се сбърка с тази на никой друг празник. Комбинативен и елегантен, той не се натрапва на окото, но блясва с креативност, когато се вгледаш по-детайлно в ноктите. Прекрасно свойство на златния маникюр е да подхожда, както на официалната празнична премяна, така и на ежедневното облекло.


Стресът покрай Коледните и Новогодишни празници понякога ни завладява толкова много, че забравяме най-важното – да се чувстваме радостни. Отдавайки внимание на трапезата, украсата и коледния дух, ние почитаме всички предизвикателства, които сме преживели през изминалата година. А грижата към външната естетика е не по-малко важна – една игрива прическа или тематичен маникюр имат способността да запечатат празничната атмосфера, както във визията ни, така и в сърцата ни.